ГлавнаяО компанииПроекты компанииРеализованные проектыContacts
Жилищна сграда
ул. Иван Рилски № 24
Характеристики на обекта:

  • Адрес: Варна ул. „Иван Рилски” 24
  • Район: Колхозен пазар
  • Срок на пускане: cептември 2009
  • Тип на обекта: жилищна сграда
  • РЗП: 1553 м2Обект: Жилищна сграда с магазин, гаражи и подземен паркинг в УПИ №I-9, кв.229, 12-ти м.р., гр.Варна, ул. „Иван Рилски” 24

Категория: Четвърта

Настоящият проект е изготвен по искане на Възложителя и издадена виза за проектиране.

Сградата е разположена в урегулиран поземлен имот /УПИ/ парцел №I-9, кв.229, 12-ти м.р., гр.Варна. Разположена е на две улични регулации - по ул."Иван Рилски" и ул."Поп Хрито" По ул."Иван Рилски" сградата е на четири етажа и мансарден етаж, а по ул. „Поп Христо” сградата е на три етажа и тавански етаж. Подземният паркинг е разположен под целия имот.

Входът за сградата е от към ул. "Иван Рилски".

В подземният етаж са разположени избените помещения, машинно помещение за асансьора и подземен паркинг с 8бр. паркоместа и двоен гараж.

На партерният етаж са разположени два единични и два двойни гаража, магазин с необходимите спомагателни и санитарни помещения.

Следващите четири етажа са жилищни, като общо в сградата са обособени 17бр. апартаменти.

Осигурени са 19 места за паркиране.

Функционално сградата се обслужва от стълбищна клетка и асансьор.

Покривната конструкция е смесена: в наклоните - дървена и бетонна, покрита с керемиди тип "Стралджа", останалата част е плосък покрив, покрив с необходимите изолации.

На всички външни зидове е предвидена топлоизолация "Фибран" 5см. Всички изолации да се изпълнят както са показани в проекта.

Довършителни работи: дограма - РVС, външна мазилка - минерална, цокъл - каменна облицовка, парапети – ажурни и плътни.24.12.2008 г.


24.12.2008 г.


Июнь 2008 г.


Март 2008 г.