ГлавнаяО компанииПроекты компанииРеализованные проектыContacts

Фирма "Августстрой" ЕООД, за години успешна работа е доказала своята компетентност и надеждност в отношенията си с десетки доволни клиенти и партньори.

Избирайки нас, Вие инвестирате в надеждно, комфортно и качествено жилище.„Августстрой” ЕООД е 100% частна компания. Започва дейността си като строителна фирма в гр. Варна през 2003 г. През годините "Августстрой" се наложи, като една от надеждните и стабилни строителни фирми в града.

Фирмата е член на Българската строителна камара. Вписана в Централния професионален регистър на строителите, за изпълнение на строежи от трета до пета категория и прилежащата им инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения.

Политика на качеството :

Ръководството на ”Августстрой”, заедно с всички свои служители, гарантира качеството на извършваните строително-монтажни работи в съответствие с изискванията и очакванията на инвеститори, проектанти, възложители и клиенти, при строго съблюдаване на действащите нормативни изисквания в България. Гарантира завършването на всички, изпълнявани от фирмата проекти (обекти) в срок.